Healing i Bromölla

Hej på er alla mina fina vänner som kommer in till bloggen för att få veta mer om vad som händer och sker i mitt liv. Jag är en person som har ett öppet sinne och det har hjälpt mig många gånger i livet att komma tillrätta med mina problem. Inte för att jag har särskilt stora problem, jag är väl som de flesta andra, lite bekymmer så där emellanåt, men när de kommer vill jag hitta lösningar istället för att fastna i problemen. Jag höll på att gå in i väggen men så började jag med healing i Bromölla, det har fått mig i balans och jag slapp att bli sjukskriven. Hade jag haft ett slutet sinne och inte trott på att healing verkligen fungerar, hade jag förmodligen inte haft energi ens till att skriva inlägg här på bloggen. Företaget som jag gick till för att få healing i Bromölla heter Sangi Inre/Yttre Balans. 

Healing handlar om energier och med just denna healing i Bromölla förhåller det sig på det viset att healingen gör så att en stressad person blir lugn, medan en deprimerad person i stället får hjälp i motsatta riktningen och lyfts upp. Dessa energier arbetar lika mycket uppåt som nedåt viket gjorde att jag som blev stressad blev “jordad” och landade med bägge fötterna på jorden, men om jag hade varit deprimerad hade jag istället “lyfts upp”. Det sprider sig en känsla av lugn och kraftigt välbefinnande i kroppen efter en sådan här behandling med healing i Bromölla och jag tycker att det här är en behandling som förtjänar en chans. I och med att jag har blivit hjälp så är jag säker på att även ni kan bli hjälpta genom att gå på denna healing i Bromölla på Sangi Inre/Yttre Balans.