Gott kaffe med tillbehör

Hej på er allesammans och välkomna till ett nytt inlägg där jag ska skriva till er och berätta om min absoluta favoritsysselsättning, nämligen att fika. Minst ett par gånger i veckan beger jag mig iväg till något konditori i Västervik eller Vimmerby med omnejd, jag vill gärna prova att fika på lite olika ställen. Det är långt ifrån alla caféer eller konditorier som serverar gott kaffe, uppriktigt sagt så kan det ibland serveras rena rävgiftet på vissa ställen, men det konditori i Västervik med omnejd som serverar det allra godaste kaffet är Vimmerby Bageri & Konditori AB. Ett tag före semestern höll jag på att banta, då beställde jag endast kaffe med sacketter men nu har jag haft fyra veckors semester och jag bestämde mig för att ta för mig av livets goda, det vill säga delikata bakverk. Som jag har fikat under dessa fyra veckor, det har ju varit en “hemester” det här året och då får man hitta guldkanter i tillvaron hemmavid. Det finns många trevliga konditorier men så finns det dem som sticker ut från mängden, och Vimmerby Bageri & Konditori AB är ett sådant konditori som jag tycker är ett av de bättre. Jag hoppas att ni, alla mina fikasugna följare som läser det här inlägget, ska ta mig på orden och unna er en trevlig fikastund på något konditori i Västervik med omnejd, sedan vill jag gärna höra vad er uppfattning är av detta konditori ifall ni bestämmer er för att gå till just Vimmerby Bageri & Konditori AB. Ni får gärna skriva någon liten kommentar nere i kommentarsfältet om ni känner för det, hej på er och ha en fin dag!